Flying Colours este alegerea perfecta pentru excelenta in educatie.

Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze.

Copii sau adulti, incepatori sau cu nivel avansat de engleza, oferim cursuri si programe personalizate de engleza, intelegand unicitatea fiecarui cursant.

Suntem Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge și IELTS – recunoscut de Cambridge English și premiat Cambridge în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards 2020.

Formam grupe din 8-10 cursanti. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa cream cursuri interactive.

Folosim metode inovative de predare, cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea rezultatelor.

Cea mai buna recunoastere a calitatii muncii noastre o reprezinta promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anul academic 2019-2020: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS.

Succesul cursantilor nostri este si al nostru, iar astfel ramanem dedicati expresiei exams passed with Flying Colours= examene promovate cu brio

Testimoniale

Parerea cursantilor despre ce si cum facem

Tania Dumitrescu

Cursurile sunt interactive, comunicarea este exclusiv in limba engleza. Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. In acelasi timp, nu numai ca invata limba engleza ci invata si lucruri interesante in aceasta limba, si aici ma refer la cursurile de vara care au avut teme variate si captivante. Recomand cu incredere Centrul Flying Colours.

Ana Maria

“Atunci când cei trei copii ai mei ating cel mai bun nivel de limba engleza, cu rezultate excelente la școală si la examene, când vorbesc cu foarte mult drag de fiecare teacher in parte și despre prietenii pe care și-i i au făcut în grupa, știu ca am ales bine Flying Colours. Le mulțumesc pentru dedicarea și profesionalismul cu care i-au făcut pe copii sa îndrăgească limba engleză și să o învețe cu ușurință.”

parinte 2 Daniela Alexandru

“Pasiunea are un nou nume: Flying Colours! Aici întâlnești profeșioniști cu suflet, cu dăruire și întotdeauna cu zâmbetul pe chip. Felicitări!”

parinte 1

“Suntem foarte mulțumiți de cursurile de engleza din cadrul Flying Colours, de profesionalismul de care dau dovada precum și de rezultatele excelente pe care le avem. În fiecare an, revenim intrucat toți profesorii sunt dedicați, iar cursanții sunt tratați egal. Grupurile de copii sunt organizate atent, în funcție de gradul de cunoștințe. Recomand tuturor celor interesați acest centru de engleza pentru ca eforturile tuturor primesc ca recompensa rezultate pe masura !”  Tatiana Olaru

693.Foto FLY (1)

Mirela M.

Copiii mei de 5 si 8 ani merg de un an la cursurile de engleza de la Flying Colours, in grupe diferite. Profesori cu experienta, dotari adecvate, evaluari periodice. Multumesc, Flying Colours!

829.Foto FLY (1)

Alina B.

La Flying Colours am intalnit profesori extraordinari, o atmosfera prietenoasa, seriozitate, dar si flexibilitate la nevoile copilului. Profesionalism. Un inceput minunat pentru un copil de 4 ani, care timp de un an a asteptat cu bucurie si nerabdare intalnirile cu Teacher Cristina.

Engleza copii clasele I-IV

Teodora

7 ani

“Doamna mea profesoară a fost Andreea. Cursul de vară a fost amuzant și am învățat multe lucruri noi. Vreau să mai vin aici. Mi-a plăcut mult.”