cursuri engleza in sala

Domeniul nostru de expertiza se concentreaza pe cursuri engleza pentru copii, adolescenti si adulti.

Engleza copii
prescolari
(4-6 ani)

Engleza copii
clasele I-IV
(7–10 ani)

Engleza copii
clasele V-VIII
(11–14 ani)

Engleza
adolescenti
(15-18 ani)

Engleza
adulti
(19+ ani)

“Odata insusita, limba engleza iti ofera curajul de a iesi din zona de confort, de a-ti depasi limitele si de a gasi solutii la diferite provocari.”

Echipa Flying Colours

13
ani experienta flying colours
22
ani experienta educatie
8
cursanti per grupa
640
cursanti in anul 2022-2023

De ce sa alegi un curs de engleza Flying Colours?

Iti doresti sa inveti sau sa aprofundezi cunostintele de limba engleza? Alege Flying Colours, o scoala moderna care ofera posibilitatea de a urma cursuri engleza atat in sala, cat si online.

Credem ca este important ca mediul de invatare a limbii engleze sa fie cat mai aproape de cel autentic, cu metode de predare moderne, iar accentul sa fie pus pe comunicare.

De aceea, profesorii din cadrul scolii Flying Colours au experienta si le vorbesc cursantilor doar in limba engleza, pentru a le oferi acestora ocazia sa asimileze expresii utile pe care sa le poata folosi la randul lor.

Grupele sunt formate din maximum 8-10 cursanti, fapt care ne ofera cadrul ideal de a sustine cursuri engleza personalizate si interactive. Astfel, evaluarea si feedback-ul nostru catre cursanti / parintii cursantilor sunt continue.


Engleza pentru tine, pentru copilul tau, pentru companii

Suntem fericiti atunci cand ii vedem pe cei peste 6000 de cursanti ai nostri care stapanesc acum limba engleza increzatori, puternici, dornici de a-si face prieteni oriunde in lume, fiind capabili sa spuna ca pot mai mult si ca vor sa se dezvolte.

Fie ca esti in cautarea unor cursuri engleza pentru tine, fie ca iti doresti ca prichindelul tau sa invete cat mai bine aceasta limba de circulatie internationala, te poti baza pe Flying Colours. Profesorii nostri au experienta necesara pentru a se adapta oricarui nivel de cunostinte si vor face tot posibilul pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Daca iti doresti sa calatoresti mai mult sau sa poti aplica pentru o gama mai larga de joburi, alege un curs engleza la Flying Colours. Vei invata limba intr-un mod simplu si eficient, iar apoi te vei putea exprima fara teama sau momente de ezitare. Conversatiile in limba engleza nu vor mai fi o povara, ci o adevarata placere!

Untitled design

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

 

2(2)

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

3(2)

GARANTIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

4

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

5

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

icons flying colours (1)

FIDELIZARE

Program unic de fidelizare pentru cursantii Flying Colours: reduceri progresive, bonusuri si beneficii

Limba engleza este un instrument ce deschide calea spre lume, spre relationare, spre puterea de a avea incredere in tine oriunde te-ai afla. Practic, oferim cursuri pentru orice nivel (incepator – mediu – avansat), dar si cursuri engleza de pregatire pentru examenele Cambridge, IELTS si pentru zona de business/corporate.  

Standardul DEKRA TRUSTED FACILITY

Daca iti doresti sa urmezi un curs engleza, ai ajuns pe site-ul potrivit! Noi suntem certificati conform Standardului DEKRA TRUSTED FACILITY, ceea ce inseamna ca sediul si toate salile noastre de curs sunt spatii sigure din punct de vedere al protejarii sanatatii cursantilor, parintilor, trainerilor, dar si al echipei de lucru Flying Colours.

Standardul DEKRA TRUSTED FACILITY certifica faptul ca noi, la Flying Colours, implementam si respectam bunele practici ale ghidurilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru prevenirea infectarii cu SARS-CoV-2 si a cerintelor locale (stipulate de Guvernul Romaniei prin Institutul Național de Sanatate Publica, I.N.S.P., Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne/Externe, M.A.I./M.A.E.).

Atunci cand urmezi un curs de engleza, este esential sa te simti confortabil, protejat, asa ca am luat toate masurile de precautie posibile. Ne dorim sa inveti limba engleza intr-un mediu sigur si, bineinteles, prietenos!

Ofera bucurie! Ofera cadouri perfecte!

Esti o mamica preocupata de educatie, o bunica iubitoare sau o matusa perfectionista? Esti un tatic topit dupa copii, un bunic ingaduitor sau un unchi haios? Sau esti pur si simplu un bun prieten?
Acum poti sa oferi cadouri personalizate sub forma cursurilor de limba engleza si a training-urilor pentru copii, adolescenti si adulti. Valoarea o stabilesti chiar tu, in functie de eveniment (Craciun, Paste, zi onomastica etc.) si bugetul pe care vrei sa il aloci.